Fit&Sexy

Simptomat e hershme të diabetit

02/21/2018 16:59
nga:L I

Diabeti është një sëmundje që ndikon në aftësinë e trupit tuaj për të prodhuar ose për t’iu përgjigjur insulinës, duke rezultuar në sheqer të lartë të gjakut.

nuk trajtohet, diabeti jo vetëm që mund të zvogëlojë cilësinë e jetës, por edhe të zvogëlojë jetëgjatësinë, prandaj është kaq e rëndësishme për të diagnostikuar sëmundjen herët, shkruan Bright Side.

Kjo është një listë e shenjave më të shpeshta të diabetit që ju ndihmojnë të zbuloni sëmundje në kohë:

1. Rritja etje dhe urinimi

2. Rritja e urisë

3. Lodhja

4. Vizioni i paqartë

5. Humbje peshe e pashpjegueshme

6. Kruajtje në lekurë

7. Shërimi i ngadaltë

8. Arna të errëta të lëkurës

9. Duar ose këmbë të mprehta ose ndjesi shpimi

07/19/2018 07:09

Ai e shëroi diabetin pa asnjë ilaç, duke përdorur këtë pije!