Fit&Sexy

Si t’i mbijetoni një sulmi në zemër kur jeni vetëm

08/12/2017 22:12
nga:D.I

Duke qenë se shumë njerëz janë vetëm kur vuajnë nga një sulm në zemër, duhet të dinë t’ia dalin vet mbanë.

Personi, zemra e të cilit rreh më shpejt se normalisht, ka dhjetë sekonda kohë para se të humbasë ndjenjat.

Këta persona mund të ndihmojnë veten e tyre duke kollitur fuqishëm dhe në mënyrë të përsëritur. Përpara çdo kollitje duhet të merrni frymë thellë dhe frymëmarrja duhet të jetë e zgjatur.

Kollitja duhet të jetë e vazhdueshme derisa të merrni ndihmën e duhur ose zemra të bie në nivelin normal.

07/10/2018 22:28

Këmbë të ënjtura e të rënduara? Ja disa këshilla si t’i reduktoni shqetësimet