Cool

Si të zbuloni nëse dikush është regjistruar në llogarinë tuaj Google dhe po ju gjurmon

03/23/2020 12:53
nga:N S

Nëse jeni shqetësuar ndonjëherë se nuk keni dalë nga llogaria juaj e Google në pajisjen e dikujt tjetër, atëherë ju duhet këshillat e mëposhtme.

Google ka teknologji për gjurmët në të cilat llogaria juaj është regjistruar dhe mund t’ju ndihmojë të dilni ose të mbroni llogarinë tuaj nga njerëzit që përpiqen të kenë qasje në të, raporton “The Sun”, transmeton lajmi.net.

Në disa hapa të thjeshtë mund të rishikoni vendet ku Llogaria juaj Google aktualisht është regjistruar. Ju gjithashtu mund të shihni se ku ishte kyçur së fundmi brenda 28 ditëve të fundit.

Google ju jep mundësinë për të dalë nga pajisjet që nuk përdorni më ose ju ndihmon të siguroni llogarinë tuaj nëse shihni një pajisje të panjohur.

Thjesht ndiqni hapat e më poshtëm.

Si të kontrolloni se ku është regjistruar llogaria juaj e Google?

Së pari, shkoni te Llogaria juaj e Google dhe klikoni në foton e profilit tuaj.
Ju duhet të shihni opsionin e quajtur “Menaxhoni llogarinë tuaj të Google”.
Pasi të keni klikuar këtë, duhet të klikoni “Siguria”.

Në seksionin “Siguria”, lëvizni te pjesa “Pajisjet tuaja” dhe klikoni “Menaxhoni pajisjet”.
Këtu do të keni mundësi të shihni se ku jeni regjistruar aktualisht dhe kohën, datën dhe vendndodhjen e llogarisë suaj.

Si të kontrolloni se ku keni dalë së fundmi?
Do të duhet të ndiqni të njëjtat hapa të saktë si më lart, derisa të keni klikuar në “Menaxho pajisjet”. Pasi të keni arritur këtë fazë, atëherë do të duhet të lëvizni poshtë atje ku thotë “Ku keni nënshkruar”.

Kjo do t’ju tregojë vetëm pajisjet me të cilat llogaria juaj Google u nënshkrua brenda 28 ditëve të fundit.
Pastaj sapo të keni parë se cilën pajisje dëshironi të dilni nga zgjedhja e thjeshtë dhe klikoni “Sign out”.
Siguroni llogarinë tuaj të Google kundër një pajisjeje të panjohur

Ashtu si me hapat e mësipërm, do të duhet të arrini në seksionin ‘Menaxho pajisjet’ dhe më pas mund të klikoni “Mos njihni një pajisje”.

Pastaj do t’ju jepet mundësia të ndryshoni fjalëkalimin tuaj.
Nëse e bëni këtë, do të keni hyrë nga të gjitha pajisjet përveç asaj që keni përdorur për të krijuar fjalëkalimin e ri.