Lajme

Si të fitoni BURSË të plotë për studime në Gjakovë dhe PUNËSIM që nga viti i parë?

09/11/2019 15:01
nga:Gazeta Blic

Edhe 5 ditë kanë mbetur kohë për të aplikuar për njërën nga 10 BURSA të plota për 10 studentë në Prishtinë dhe Gjakovë që ofrohen nga Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company. Bursat vlejnë për studime në programin Bachelor dhe Master.

Apliko tani https://bit.ly/2HuFzbg

Studentët përfitojnë FINANCIM të plotë të studimeve dhe PUNËSIM në “Albina Dyla Company” në Menaxhim të Shitjes, Menaxhim të Prodhimit, Menaxhim të Rrjeteve Sociale, Menaxhim të Burimeve Njerëzore dhe IT. Projekt ky i Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë.

Aplikuesit do ti nënshtrohen testit vlerësues dhe intervistes. Regjistrohu këtu https://bit.ly/2HuFzbg për pjesëmarrje në test vlerësues. Fito BURSË të plotë studimi dhe PUNËSIM 100% të garantuar‼️ Afati i fundit për aplikim 15 Shtator 2019;

Për më shumë informata ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, apo kontaktoni në [email protected].

07/02/2020 14:44

Studio dhe Punësohu përmes bursave për studime duale