Cool

Si gjuanin meshkujt shqiptarë kur nuk ishte Facebook, Snapchat e Viber? (FOTO)

09/14/2017 09:19
nga:N S

E mbani mend apo jo? Kohën kur ishim shumë të lumtur që kishim një celular Nokia 3310, një kartë, dhe një djalë që na pëlqente në klasë.

Por komunikimi nuk ishte kaq i thjeshtë sa është sot. Apo, mos ndoshta ka qenë më i thjeshtë atëherë, por nuk e kuptojmë?

 

Sidoqoftë, kujtojmë në galeri disa nga mënyrat tipike sesi djemtë i gjuanin vajzat në Shqipëri, përpara se të shpikej Messenger-i, DM-ja apo Snapchat.

Numri tek fatura e kafes.Postieri: kamarieri. Dërguesi: Ai kingu që po të shikonte tërë kohës nga tavolina përballë.

 

06/21/2018 08:14

Nëse një mashkull shfaq disa prej këtyre tipareve, mos u lidhni me të