Cult

Shyqri Nimani promovon librin ‘Nëpër gjemba drejt yjeve’

03/16/2017 17:00
nga:Gazeta Blic

Promovimi i monografisë ‘Nëpër gjemba drejt yjeve’, i autorit Shyqri Nimani do të mbahet më 17 mars.

Me rastin e 75-vjetorit të lindjes dhe 55-vjetorit të krijimtarisë artistike multidisiplinare të profesorit Shyqri Nimanit, do të mbahet promovimi i monografisë “Nëpër gjemba drejt yjeve”.

Promovimi do të mbahet më 17 mars, me fillim në orën 12:00, në Teatrin e AAB-së “Faruk Begolli”.