Cool

Shumica e klientëve të BMW-së nuk e dinë këtë veçori të fshehtë

07/22/2019 06:53
nga:N S

Prodhuesit e veturave shpenzojnë shumë të mëdha parash për të ndërtuar një makinë.

Megjithatë, kompanitë e automobilave nuk i shpenzojnë të gjitha paratë në komponentë të rëndësishëm, sikundër janë motori, transmisioni dhe shasija, transmeton lajmi.net.

Për këtë arsye, shumë nga klientët nuk kanë qenë në njohuri se ‘3 Series Touring’ nga BMW iu ofron mundësinë atyre që të hapin dritaren e pasme.

Pra, menaxheri i produkteve të BMW, Stefan Horn, i dërgoi një letër Autocar, duke i kërkuar t’i tregonte njerëzit për këtë.

“Është diçka e fshehtë. Ne argumentuam se duhet ta mbajmë fshehur atë – por ne kemi nevojë që klientët të dinë për të”, tha Horn