Cult

“Shtatë udhë” – Libri më i ri nga shkrimtari, Rrahman Paçarizi

05/20/2019 16:52
nga:L H

Profesori universitar dhe shkrimtari, Rrahman Paqarizi ka zbuluar emrin e librit më të ri të tij i cili shumë shpejt do të dal në treg.

“Shtatë udhë” është libri i tij më i ri. E këtë, Paqarizi  e ka bërë publik edhe përmes një shkrimi në Facebook ku edhe i ka bashkëngjitur disa fotografi të librit.

“Gati…”, ka shkruar ai.

Ndryshe, prof. dr. Paqarizi në fushën e letërsisë deri më tani ka botuar dy vëllime me poezi, disa tregime dhe recensione.

Në fushën profesionale ka botuar dy libra monografikë, dy libras për nevoja të studentëve dhe disa libra shkollorë.