Lajme

‘Shkolla Verore më e mirë për fëmijë në Kosovë sjell program super-atraktiv këtë verë’

05/23/2019 09:47
nga:Gazeta Blic

Anglia Summer School është programi më atraktivë veror në Kosovë për fëmijë të moshave 5-17 vjec. Qëllimi i #AngliaSummerSchool është gjuha angleze përmes aktiviteteve praktike dhe në lëvizje.

Komunikim bëhet vetëm në Gjuhën Angleze me PROFESORË NDËRKOMBËTAR!

Anglia Summer School organizohet në 7 qytete të Kosovës duke përfshirë Prishtinën, Prizrenin, Ferizajin, Gjakovën, Pejën, Gjilanin dhe Mitrovicën.

Përgjatë një edicioni të Anglia Summer School fëmijët do të jenë pjesë e shumë aktivitieteve si:

  • Eksperimente shkencore praktike ne kimi dhe fizike;
  • Klasa te Gatimit;
  • Climbing (Ngjitje profesionale)
  • Kayak dhe stand-Up Paddle
  • KAMPING – Mbijetesa në natyrë;
  • Klasë profesionale e notit;

 

Në përfundim të Shkollës Verore fëmijët do të pajisen me Certifikata Ndërkombëtare nga Anglia Network Europe.

Për më shumë informata rreth Shkollës Verore 2019 ju lutem klikoni këtu: https://bit.ly/2JniFoM apo ne 044166173!