Lajme

Shkatërrohen materialet e zgjedhjeve të parakohshme

08/29/2017 07:16
nga:M H

Sot në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve do të fillojë asgjësimi i materialit zgjedhor të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 11 qershor 2017.

Me këtë rast, kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka do të jap deklaratë për media.

06/25/2018 08:42

A ishin zgjedhjet në Turqi të lira e demokratike?