Zgjedhjet 2019

Shitësit në Tregun e Gjelbër të Prishtinë i japin përkrahje masive kandidatit për deputet të VV-sē me nr.20, Mefail Bajqinovcit

10/04/2019 14:54
nga:A. R.

Kandidati për deputet nga radhët e VV-së me numër 20 Mefail Bajqinovci, vizitoi Tregun e Gjelbër në Prishtinë.

Ai u takua me shitësit në treg dhe mori mbështetjen e tyre.

“Sot e vizituam tregun e gjelbër (vjetër) në Prishtinë së bashku me Eman Rrahmanin.
Shitësit në këtë treg punojnë në kushte tê rënda me mungesë infrastrukturës dhe kushte elementare.
Poashtu morrëm përkrahje nga shitësit për zgjedhjet e 6 tetorit që të votohet Lêvizja Vetëvendosje”, ka shkruar ai.

Mefail Bajqinovci në zgjedhjet e 6 tetorit garon me numrin 20.