Cool

Shikoni se si mjekët mbrojnë foshnjat e porsalindura nga koronavirusi

04/07/2020 21:56
nga:L I

Koronavirusi mund të jetë më i rrezikshëm për të moshuarit, por lajmet që vijnë çdo ditë nga e gjithë bota tregojnë se edhe më të rinjtë nuk kursehen.

Në shtetin amerikan të Illinois, një fëmijë vetëm gjashtë muajsh ka vdekur nga koronavirusi.

Foshnjat kërkojnë kujdes të veçantë gjatë një pandemie, dhe fotot para jush tregojnë se si bëhet kjo në spitalet e maternitetit në Tajlandë, për t’i mbrojtur ata nga koronavirusi.