Cool

Shikojeni këtë video, dhe do kaloni një të mërkure duke qeshur!

12/05/2018 12:28
nga:Natyra

Një ngjarje vërtetë qesharake është parë në futbollin argjentinas. Në ndeshjen mes Juventud Unida dhe Defensores de Belgrano një qen e luajti rolin e portierit.

Goditja e një lojtari të Defensores përfundoi në qenin i cili ndodhej në portë duke krijuar këtë skenë qesharake.

Njëri nga lojtaret e gjuan topin në gol po nuk hyn topi në rrjetë.

Aty ishte një qen i cili nuk  e lejoj golin.

Më vështirë se çdokush e pati gjyqtari për të marrë vendim në këtë rast të rrallë:

Shikojeni videon:

04/12/2019 22:48

Hisen Berisha rrëfen momentin e rënies së Agim Ramadanit!