Cult

Shfaqet premiera “Triumf ndaj paragjykimeve”

04/07/2018 07:36
nga:M H

​Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Romëve, shfaqet premiera “Triumf ndaj paragjykimeve” e autorit dhe regjisorit Nexhip Menekshe.

Premiera do të shfaqet sot në Shtëpinë e Kulturës “Xhemajli Berisha” në Prizren duke filluar në ora 20:00.

Në ditët e ardhshme do të shfaqet edhe në Prishtinë.

05/31/2018 15:57

Ferizaj zotohet për promovimin e të drejtave të romëve dhe ashkanlive