Cult

Shfaqet dokumentari “Mos u plaksh”

07/12/2018 09:03
nga:M H

Iniciativa Kosovare për Stabilitet (IKS), prezanton raportit të hulumtimit dhe shfaqjen e dokumentarit “Mos u plaksh”.

Sipas njoftimit prezantimi i raportit dhe dokumentarit bëhet sot në orën 13:00, në Kinemanë ABC, në Prishtinë.

 

“Ky raport trajton gjendjen aktuale të të moshuarve në Kosovë dhe ka për qëllim vetëdijesimin e shoqërisë ndaj kujdesit të tyre, pjesë e popullsisë e shpërfillur për një kohë të gjatë nga shoqëria në përgjithësi”, thuhet në njoftimin e organizatës.

 

02/23/2019 01:08

Vjen reagimi nga Federata Aeronautike e Kosovës: Kaq u paguam për ditën e pavarësisë