Lajme

Shërbimi “Mbushe vet, përfito 5 CENT zbrijte ” then rekord në pikat e Petrol Company!!

05/16/2019 10:20
nga:L H

Petrol Company, javë me parë ka lansuar shërbimin më të ri ne vend me u vetëfurnizu në pompat e sajë, ku me këtë rast klientët përfitojnë 5 CENT zbritje për çdo litër, ndërsa klientët të cilët janë të pajisur me Bonus Kartelë kanë mundësinë të përfitojnë edhe një pikë/cent më shumë që do të thotë vetëshërbehen me 6 CENT zbritje.

Ndërsa muaj më parë Petrol Company ka filluar me kampanjen “Nga një cent për çdo litër, gëzojmë 8 familje”, ku për çdo litër të blerë në Petrol Company do të ndahet nga një cent për ndërtimin e 8-të shtëpive për familjet në nevojë.

Njeri ndër klientët e Petrol Company: Real Çeku nga Peja thotë që është shumë i kënaqur me shërbimin
e ri të ofruar nga Petrol Company dhe falenderon shumë Petrol Company për mundesinë e vetëshërbimit me zbritje dhe ofertat e vazhdueshme që sjellë Petrol Company kohë pas kohe.

Real Çeku Petrol Company e quan edhe si kompani më humane në vend dhe thërret të gjithë qytetarët të vetëshërbehen në këtë kompani sepse përveqëse njihet si kompani me derivate cilësore ju do përfitoni zbritje 6 CENT si dhe do të përjetoni kënaqesinë e mushjes së automjetit tuaj, e mbi të gjitha edhe po kontriboni për me i strehu 8 familje.

Ndersa Driton Gashi nga Prishtina thot që kam shumë arsye për tu furnizuar në Petrol Company, 10 vite me Petrol Company dhe do të vazhdojë te jem klient besnik i sajë sepse është e vetmja kompani me derivate cilësore dhe që çdo herë na sjellë risi në të mirën e klintit.

Real Çeku / Pejë: Falenderoj shumë Petrol Company për mundësinë e vetëshërbimit sepse: njëkohësisht po përfitoj zbrtitje 6 CENT për litër, pe ruaj veturen nga zhytja, e mbi të gjitha sa mirë e ni veten kur e di që plus po kontriboj edhe në strehimin e 8 familjeve (po bëhem human)!! Une i ftojë të gjithë të furnizohen në
Petrol Company sepse kaderivate cilësore, përfitoni zbritje 5 CENT edhe do të bëni të mundur strehimin e 8 familjeve..

Driton Gashi / Prishtinë: Arsyet janë të shumta qe 10 vite furnizohem në Petrol Company, do të vazhdoj të jem klient besnik i sajë
edhe per shumë vite tjera, sepse është kompania e vetme me derivate cilësore që cdo herë na sjellë risi në të mirën e klientit.

Jeto më lirë vetem me Petrol Company!