Cult

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Muzeve

05/18/2017 07:11
nga:R A

Sot edhe në Kosovë shënohet Dita Ndërkombëtare të Muzeve me ç’rast do të synohet rritja e ndërgjegjes mbi rëndësinë e tyre.

Muzeu i Kosovës ka paraparë aktivitete të ndryshme të cilat fillojnë nga ora 10:00 dhe përfundojnë në ora 22:00, me temë “Muzetë dhe historitë e kontestuara: Trego diçka tjetër në muze”.

05/19/2017 06:30

Muzeu i Kosovës shënoi Ditën Ndërkombëtare pa dy koleksione të veta