Showtime

Sëmuret Ismet Peja, anulon pjesëmarrjen në koncertin që po mbahet në Gjakovë

05/22/2020 22:49
nga:L I

Po mbahet koncerti i organizuar i këngëtarëve Ismet dhe Visar Peja.

Ndonëse ishte paraparë në këtë koncert të merrte pjesë edhe këngëtari i njohur i muzikës popullore, Ismet Peja, ai për shkaqe shëndetësore nuk ka mundur të jetë prezent dhe të këndojë.

Tani, koncerti është dukë u zhvilluar nga i biri i tij, Visar Peja.

Koncerti është duke u mbajtur në qytetin e Gjakovës dhe po transmetohet në Klan Kosova.