Fit&Sexy

Seks i shfrenuar në makinë, policia morale ja publikon videon (Video)

01/18/2017 17:05
nga:A. R.

Makina mbetet një nga vendet më të preferuara për të kryer seks.

Siç shihet, edhe në Kinë, ky çift i dashuruar ka vendosur të kryejë marrëdhënie në makinë, por jo çdo gjë shkoi ashtu si e kishin menduar.

Një punonjës policie vendosi të filmojë të gjithë skenën, duke përfshirë edhe momentin e sikletshëm dhe më pas ai e publikoi atë në rrjet.