Sekretari Pompeo dhe Ambasadori Grenell refuzojnë ta takojnë Kryeministrin Kurti

Me deklaratat e tij të fundit për dy marrëveshjet e arritura me Serbinë, me insistimin e tij për tarifa ose reciprocitet, Kryeministri Kurti është futur në një kurs të konfrontimit direkt me SHBA’në. Burime  të Gazetës Express nga konferenca e mbajtur në Munich tregojnë për mënyrën se si dyert e Kurtit u mbyllën nga aleati … Continue reading Sekretari Pompeo dhe Ambasadori Grenell refuzojnë ta takojnë Kryeministrin Kurti