Lajme

Sejdiu: 17 Shkurti shënon ditën e re të ecjes dhe zhvillimit të saj

02/17/2020 08:37
nga:N.K

Ish Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, që është detyrë e kishte mbajtur në kohën e shpalljes së Pavarësisë ka uruar sot 12 Shkurtin.

“Sot u mbushën dymbëdhjetë vjet nga dita kur u shpall Pavarësia e Kosovës. Ishte dhe mbeti kjo ditë e gëzimit për gjithë njerëzit që e dashtën dhe punuan për Lirinë e Kosovës dhe Pavarësinë e saj”, ka shkruar ai në Facebook.

“Kjo ditë shënon epokën e re të ecjes dhe zhvillimit të saj, por edhe sfidave të shumta dhe jo të lehta. Paralelisht është obligim i gjithë neve të të gjallëve të mos harrojmë asnjëherë të gjithë ata që u shkrinë dhe sakrifikuan për të”.

Të dashur miq, Sot u mbushën dymbëdhjetë vjet nga dita kur u shpall Pavarësia e Kosovës.Ishte dhe mbeti kjo ditë e…

Publiée par Fatmir Sejdiu sur Dimanche 16 février 2020

 

02/23/2020 22:02

Çfarë note i kishte dhënë Fatmir Sejdiu gjatë studimeve Hajredin Kuçit