Lajme

Seancë solemne për presidentin slloven (Drejtpërdrejt)

02/13/2018 10:03
nga:D.I

Kuvendi i Kosovës mban seancë solemne për nder të presidentit të Sllovenisë Borut Pahor.

Pahor po qëndron në një vizitë në Kosovë.

08/13/2018 07:41

Kuvendi ka rritur shpenzimet për paga dhe mëditje