Lajme

Seanca e Kuvendit (Drejtpërdrejt)

03/02/2018 10:34
nga:M H

Kuvendi i Kosovës po mban seancë, ku në rend dite janë të parapara 28 pika, ndër to edhe shqyrtimi i projektligjit për Prokurorin e Shtetit i ndryshuar dhe plotësuar, si dhe shqyrtimi i dytë i projektligjit për kryeqytetin e Republikës së Kosovës-Prishtinën.

Po ashtu, është paraparë debat parlamentar sipas kërkesës të nënkryetarit të Kuvendit, Kujtim Shala dhe pesë deputetëve nënshkrues për debat parlamentar lidhur me takimin e IV të përbashkët të Komisionit Parlamentar të Marrëveshjes për Stabilizim Asociim, BE-Kosovë, të mbajtur më 17-19 janar 2018, në Strasburg, Francë.

Seanca e Kuvendit (Drejtpërdrejt)

Publié par GazetaBlic sur vendredi 2 mars 2018

06/21/2018 15:08

Babai filmon të bijën nga momenti i lindjes e deri te ditëlindja e saj e 18-të, dokumentoi ndryshimin ndër vite