Geek

Samsung Galaxy S8 dhe S8 + më të mirët në treg, iPhone 7 Plus në vendin e pestë

06/14/2017 21:45
nga:Gazeta Blic

Samsung Galaxy S8 dhe S8 + janë konfirmuar si telefonat më të mirë që mund të blejnë paratë aktualisht, përpara gjithë konkurrencës, raporton Consumer Report.

Modelet e fundit të Samsung kanë siguruar dy pikat kryesore në listën e Consumer Report falë dizajnit të tyre të bukur, jetëgjatësisë së madhe të baterisë, ekraneve të gjalla dhe kamerave “mahnitëse”.

Rezultatet e daljes, pas testimeve rigoroze, gjithashtu tregojnë se S8 dhe S8 + janë ndër telefonat më të mirë, duke kaluar me sukses testet e goditjeve, të cilat vitin e kaluar dështuan në S7 Active.

Galaxy S8 + merr dy pika kryesore në listën e telefonave më të mirë në treg-së, të zënë më parë nga Galaxy S7 Edge (tani në vendin e tretë). S8 vjen në vendin e dytë, ndërsa LG G6 dhe iPhone 7 Plus zënë vendin e katërt dhe të pestë, respektivisht.

05/30/2018 14:33

Shfrytëzuesit e iPhone së shpejti do të hapin derën me telefon