Sporti

Sa i madh që është Cristiano Ronaldo, ja çfarë ka bërë tani për fëmijët në Siri

03/13/2018 15:26
nga:Lorik J

Njëri nga futbollistët më të mirë në botë, Cristiano Ronaldo, ka postuar një video nga lufta në Siri ku kërkon nga Kombet e Bashkuara që të shpëtohen fëmijët nga lufta, e cila tani më po zgjatë shtatë vite.

“7 fjalë për Sirinë. Shpëto fëmijët” është fushata e filluar për të ndaluar luftën dhe vuajtjet e civilëve dhe fëmijëve në Siri.

02/23/2019 01:08

Vjen reagimi nga Federata Aeronautike e Kosovës: Kaq u paguam për ditën e pavarësisë