Cool

Sa janë xheloze për burrat gratë kosovarë, ja çfarë thonë ato?!

11/05/2019 09:01
nga:N S

Në një grup të mbyllur në rrjetet sociale, një grup i femrave si temë të ditës kishin tradhëtinë në çift.

Shumë nga to thonë se nuk do ta falnin për asnjë moment, derisa disa të tjera thonë se do ta falnin për shkak të fëmijëve, shkruan Indeksonline.

Tek ky diskutim nuk mungjojnë as deklaratat interesante dhe tejet qesharake!

Madje, nuk mungojnë as rrëfimet e ndryshme.