Cool

Sa i fortë është iPhone 8?

09/25/2017 07:35
nga:N S

Si mund ta dini nëse smartphone që dëshironi të blini dhe që nuk i përket kategorisë së lirë është rezistente ndaj gërvishtjeve dhe përplasjeve.

Çdo prodhues do të tregojë në deklaratën e tij se pajisja e tij është elastike për gjithçka edhe pse realiteti shpesh tregon të kundërtën.

Për fat të mirë, ka entuziastë të cilët do të jenë në gjendje të testojnë pajisjet e fundit që shfaqen në treg në të gjitha mënyrat e mundshme dhe të pamundura.

Një nga më të famshmit është Zak Nelson, i cili askush nuk e di nën emrin e vërtetë, por është i njohur si YouTuber nën JerryRigEverything alias.

10/17/2017 12:44

Nxjerr “në ankand” virgjërinë për një iPhone 8, pendohet keq kur e kupton se.. (Video)