Showtime

Sa e bukur dhe e thjeshtë Orinda Huta

11/14/2017 20:13
nga:N S

Orinda Huta gjithmonë di të paraqitet kaq e thjeshtë dhe e bukur.

 

Ajo asnjëherë nuk e tepron dhe përhere paraqitet me stilin e një artisteje të veçantë.

 

E ëmbël duket edhe në fotografinë e fundit të publikuar në Instagram.

 

 

09/17/2017 16:09

Orinda Huta e bukur dhe e thjeshtë (Foto)