“Rusët” që hyjnë në Kosovë ishin serbë, në tunelin e Goleshit u gjetën edhe predha kimike e biologjike

Ekskluzivisht në emisionin “Blic Interview me Astrit Gashin” Ish komandanti i Shtabit të Përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Agim Çeku ka treguar arsyen se pse forcat ruse u futën në Kosovë para KFOR dhe se çfarë në detaje ka pasur në Tunelin e Goleshit. “Pse erdhën rusët në Kosovë janë disa arsye edhe politike … Continue reading “Rusët” që hyjnë në Kosovë ishin serbë, në tunelin e Goleshit u gjetën edhe predha kimike e biologjike