Fit&Sexy

Rrobat që gratë pëlqejnë të shohin te një mashkull

02/17/2021 16:20
nga:G C

Është një fakt i njohur mirë se burrat pëlqejnë të shohin një femër me take dhe një fustan, por a e dini se çfarë u pëlqen grave të shohin te një mashkull dhe çfarë është seksi? Gratë kanë shije të ndryshme, por një gjë është e sigurt.

Një mashkull i veshur mirë do të tërheqë pothuajse çdo grua dhe këto disa rroba burrash u gjetën në krye të listës së më të dëshirueshmeve.

Një kostum i përshtatur mirë

Të gjithë e dimë se cili është funksioni i një kostumi. Burrat veshin kostume për të punuar, takime biznesi, ngjarje të rëndësishme, dasma dhe të ngjashme. Rrallë do të shihni një burrë me kostum në një takim të parë, por besoni ose jo, zonjat e duan atë! Ata veçanërisht duan kur visheni për t’i bërë përshtypje për raste të veçanta si një përvjetor. Ato e vlerësojnë këtë përpjekje.

 

Mos harroni një artikull, dhe kjo është kur bëhet fjalë për kostume, vishni atë që përshtatet mirë me trupin tuaj dhe ka madhësinë e duhur.

Xhupa kashmiri

Men’s Health bëri kërkime mbi materialet e veshjeve. Rezultatet tregojnë se burrat që veshin xhupa kashmiri tërheqin më shumë gra sesa burrat që veshin mëndafsh, lëkurë. Megjithëse xhupi i kashmirit kushton më shumë, por duhet të keni parasysh përfitimet afatgjata të tij.

Tuta sportive

Nëse keni menduar se femrave nuk u pëlqen të shohin një burrë me rroba sportive, e keni gabim! Gratë duan të shohin një burrë në një edicion sportiv, veçanërisht nëse ai ka një tuta që i përshtatet mirë me figurën.

Këmishë

Dhe sheqeri për fund janë sigurisht këmisha të paharrueshme që femrat nuk mund t’i rezistojnë. Këmishët japin përshtypjen e kuriozitetit, seriozitetit, stilit dhe elegancës. Mund t’i kombinoni me xhinse të mira, pantallona të zeza, pantallona kostumesh dhe të ngjashme, shkruan KP.

Femrat me të vërtetë pëlqejnë këmisha të bardha, dhe kohët e fundit ato gjithnjë e më shumë tërhiqen nga djemtë me këmisha të qepura. Ajo që mund të tërheqë akoma gratë është kur një burrë ‘hap pak mëngët’ dhe kyçet dhe ora e tij del në pah. Femrat e konsiderojnë tërheqëse.