Cool

Rrjetat me gurë, fantastike edhe në dekorimin e oborreve

02/14/2018 22:07
nga:Gazeta Blic

Kemi shkruar për fasadën me rrjetë gurësh, por ai nuk është i vetmi funksion i tyre.

Rrjetat e mbushura me gurë mund të shërbejnë edhe si dekorime për oborrin e shtëpisë, gardhe, porta etj. Me vetëm pak kreativitet ju mund t’i jepni një pamje krejt tjetër kopshtit tuaj, diçka më unike dhe moderne.

Shikoni fotografitë për të ndjekur disa shembuj.

08/26/2018 15:43

Njerëzit që postojnë foto sa herë ushtrojnë, kanë probleme psikike