Rrëfimi i plotë i Kadri Rexhepit për skandalin e 200 mijë eurove: Tregon ‘lidhjen’ me Kadri Veselin

Kadri Rexhepi ka mohuar se është i përfshirë në aferën e fajdeve dhe mashtrimit. Ai thotë se u mashtrua dhe detyrua nga Rrahim Hashimi dhe Faton Dalladaku. Rexhepi është protagonist në videot e publikuara nga Kohavisioni. Në Ferizaj, ai ka treguar se si është njoftuar me këta persona. Ka mohuar se ia dha 200 mijë … Continue reading Rrëfimi i plotë i Kadri Rexhepit për skandalin e 200 mijë eurove: Tregon ‘lidhjen’ me Kadri Veselin