“Rikthimi” i koronavirusit, Ministri i Shëndetësisë konferencë urgjente për media

Gjatë ditës së sotme në vend u regjistruan 40 raste të reja me koronavirus, gjë që ka bërë që Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të thërrasin konferencë për medie. Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, bashkë me drejtorin e IKSHPK-së, drejtorin e Policisë së Kosovës dhe drejtuesit e Inspektoratit Shëndetësor (MSh) dhe … Continue reading “Rikthimi” i koronavirusit, Ministri i Shëndetësisë konferencë urgjente për media