Lajme

Revoltohen me mjekët dhe sulmojnë policët

01/12/2018 10:50
nga:FL.B

Tre persona janë arrestuar në Istog, pasi që të njëjtit pas konstatimit nga mjeku kujdestar se axha i tyre nuk kishte shenja jete, të dyshuarit ishin revoltuar ndaj personelit mjekësor dhe gjatë ndërhyrjes policore të njëjtit kanë penguar dhe sulmuar fizikisht zyrtarët policorë.

Me vendim të prokurorit rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.

 

12/18/2018 12:01

Nga shqiptarë bëhen boshnjakë, për t’u regjistruar në Mjekësi. UP dështon t’i ndalë këto skandale!