Showtime

Reperi kosovar me famë botërore bëhet për spital

04/17/2019 21:56
nga:Natyra

Reperi kosovar, Arian Asllani për pak se nuk u verbua nga dritat e skenës, gjatë një koncerti të tij –ku për këtë ai u dërgua në spital

Reperi nga New York po përformonte në një skenë në Ottawa të Kanadasë të hënën kur papritur një reflektor përplaset për fytyrë të tij duke e lënë atë për disa minuta të verbuar.

Bronson menjëherë vendos duart e tij në sy dhe kthehet pas derisa Meyhem Lauren vazhdon të repovat. Ai menjëherë largohet nga skena derisa duket se e humbet orientimin.

Reperi kosovar, Arian Asllani për pak se nuk u verbua nga dritat e skenës, gjatë një koncerti të tij –ku për këtë ai u dërgua në spital.

Reperi nga New York po përformonte në një skenë në Ottawa të Kanadasë të hënën kur papritur një reflektor përplaset për fytyrë të tij duke e lënë atë për disa minuta të verbuar.

Bronson menjëherë vendos duart e tij në sy dhe kthehet pas derisa Meyhem Lauren vazhdon të repovat. Ai menjëherë largohet nga skena derisa duket se e humbet orientimin.

Këtyre gjërave unë nuk do ju afrohem më kurrë sepse janë tepër të këqija. Kujdes”, ka shtuar ai pasi që drita e kishte sulmuar atë në fytyrë.

Koncerti i tij i radhës është në festivalin kombëtarë të Kanabisit që mbahet në Stadiumin e RFK…e ku shpresohet që operatorët e dritave të kenë kujdes për sytë e Arianit.

07/17/2019 07:21

RTSH-ja merr vërejtje për transmetimin e këngëve të këngëtares serbe Ceca