Reciprociteti ndaj Serbisë, Osmani: Me një premtim të tillë e kemi marrë besimin e qytetarëve

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani ka këmbëngulur në heqjen e tarifës 100% ndaj produkteve serbe dhe vendosjen e reciprocitetit të plotë ekonomik dhe politik. Ajo në një intervistë për RTK, ka thënë se qëllimi kryesor i reciprocitetit, është që Serbia të heq dorë nga qasja e saj distrikteve në raport me Kosovën. Osmani … Continue reading Reciprociteti ndaj Serbisë, Osmani: Me një premtim të tillë e kemi marrë besimin e qytetarëve