Lajme

Rebiq: Kemi angazhuar të gjithë, po presim përgjigje nga EULEX-i

01/18/2018 09:58
nga:A. R.

Të gjitha resurset e Ministsë së Punëve të Brendshme janë angazhuar në mbledhjen e informata të nevojshme dhe dëshmi që të do sillnin deri të kryerësit dhe urdhërdhënësit e liderit serb të veriut Oliver Ivanoviq ka thënë sot drejtori I Policisë së shtetit të Serbisë Vlladimir Rebiq.

Rebiq për televizionin publik shtetëror ka thënë se organet e shtetit ende nuk kanë marr përgjigje nga EULEX-i dhe UNMIK-u në kërkesën që organet e hetuesisë të Serbisë të përfshihen në hetimet e vrasjes e as pas kërkesës së përsëritur nga MPB-ja.

06/25/2018 17:06

EULEX-i transferon lëndët tek organet e Kosovës