“Rebelohet” Hashim Thaçi: Ku janë analistët që shiten të pavarur, e nuk guxuan ta thonë asnjë fjalë për dy shkeljet e rënda të Kushtetutës nga Albin Kurti

I pari i vendit, Hashim Thaçi ka vazhduar luftën publike me kryeministrin në detyrë, Albin Kurti, raporton Gazeta Blic. Thaçi tha se Kurti është okupues i zyrës së kryeministrit, për shkak se Kuvendi e ka shkarkuar me 2/3 e votave të deputetëve. Sipas presidentit, Kurti dy herë e shkeli Kushtetutën dhe nuk dha dorëheqje. “Askush … Continue reading “Rebelohet” Hashim Thaçi: Ku janë analistët që shiten të pavarur, e nuk guxuan ta thonë asnjë fjalë për dy shkeljet e rënda të Kushtetutës nga Albin Kurti