Lajme

Rebelohet Ali Lajçi, kjo është arsyeja!

03/14/2018 15:38
nga:D.I

Deputeti i Vetëvendosjes Ali Lajçi nuk e ka lëshuar foltoren e Kuvendit edhe pse minutat e tij për të folur kishin skaduar.

Ai ka vazhduar të flas ndonëse kryesuesi i Kuvendit Xhavit Haliti ia ndali mikrofonin dhe ia dha lejen deputetes së LDK-së Hikmete Bajrami.

Por Lajçi assesi nuk e ka ndal fjalën edhe pse fjalimin e tij e kanë dëgjuar vetëm deputetët në sallë sepse ai ka folur me mikrofon të fikur.

09/18/2018 22:58

Boiken Abazi: Protesta e 29 shtatorit ka për të qenë masive!