Lajme

Realiteti në Veri, prokurorët dhe gjyqtarët bashkëpunojnë duke respektuar ligjet e Kosovës

11/12/2017 20:14
nga:M H

Prokurorët dhe gjyqtarët bashkëpunojnë duke respektuar ligjet e Kosovës.

Nga shkurti i vitit 2015 kur është arritur marrëveshja e parë drejtësinë në Bruksel, gjyqtarët dhe prokurorët shqiptarë dhe serbë në veri kanë punuar në sisteme të ndara deri para dy javëve kur gjyqtarët dhe prokurorët serbë pranuan të dekretohen para presidentit të Kosovës më 24 tetor.

Pas kësaj ata punojnë në objekte të përbashkëta , pa probleme duke respektuar ligjet e Kosovës.

Kjo iu konfirmua ekipit të RTV21, i cili qëndroi në këtë pjesë për të përcjelle ecurinë e punimeve.

12/05/2018 12:28

Shikojeni këtë video, dhe do kaloni një të mërkure duke qeshur!