Cool

Qitni uthull në REZERVUAR të guacës së WC-së dhe do të ndodhë diçka interesante kur të lëshoni ujin!

12/29/2017 15:45
nga:Gazeta Blic

Dy përbërës të zakonshëm të cilët të gjithë i kemi në shtëpi mund të bëjnë mrekulli që guaca juaj e WC-së të pastrohet për mrekulli.

Të gjithë ne angazhohemi që shtëpinë ta mbajmë sa më të pastër, aq më parë në vendet ku bakteret më së shumti grumbullohen – siç është banja. Mirëpo, kimikalet dhe mjetet e tjera për pastrim nuk janë gjithmonë zgjidhja e vetme më e mirë.

Ekzistojnë mjete natyrale me të cilat mund të mbani higjienën në shtëpi, mirëpo disa janë edhe më efikase se mjetet kimike të cilat rregullisht i blejmë.

Nëse interesoheni se si mund të pastroni në mënyrën sa më efikase guacën e WC-së, përgjigjja është e thjeshtë – me ndihmën e uthullës dhe sodës së bukës.

Përbërësit: Ju nevojitet vetëm një gotë uthull me 9% alkool dhe soda e bukës.

Përdorimi: Ngroheni uthullën në 40 gradë Celsius dhe përzieni me sodë. Në dy decilitra uthull ju nevojitet një lugë e madhe sodë buke.

Përbërjen e përgatitur qiteni në rezervuar të guacës dhe lëreni të qëndrojë.

Më mirë do të jetë që këtë punë ta bëni në mbrëmje, në mënyrë që gjatë natës uji i përzier me sodën dhe uthullën të mundet mjaft gjatë të qëndrojë dhe të bëjë punën e vet, shkruan sajti BrightSide.

 

11/08/2018 10:44

Drejtojnë autobusin nën efektin e alkoolit