Qeveria VV-LDK “përplasjen” e parë do ta ketë në zgjedhjet e jashtëzakonshme që do të mbahen në Podujevë, pas kalimit të Veliut në MPB

Qeveria e re e formuar nga Vetëvendosje dhe LDK sfidën e parë shumë të madhe do ta ketë brenda pak javësh. Emërimi i nënkryetarit të LDK-së, Agim Veliu në postin e Ministrit të Punëve të Brendshme, do ta çojë Podujevën në zgjedhje të jashtëzakonshme, duke i përballë këto dy parti prap tek kutitë e votimit. … Continue reading Qeveria VV-LDK “përplasjen” e parë do ta ketë në zgjedhjet e jashtëzakonshme që do të mbahen në Podujevë, pas kalimit të Veliut në MPB