Abrashi: Qeveria Hoti votohet javën e ardhshme

Anëtari i kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arban Abrashi ka deklaruar se si LDK po presin materialet dhe shkresat përcjellëse dhe posa t’i marrin ato nga Gjykata Kushtetuese, do të bëjnë kërkesë për seancën e Kuvendit të Kosovës, ku do të votohet Qeveria Hoti. Abrashi tha se e kanë pritur një vendim të tillë … Continue reading Abrashi: Qeveria Hoti votohet javën e ardhshme