Cool

Qentë kundër ujkut, çfarë ndodhë në këtë betejë?! (VIDEO)

09/13/2017 21:39
nga:Gazeta Blic

Lufta ndërmjet ujkut dhe qenit është e njohur qysh moti, si një luftë pa fitues definitiv.

Në këtë video shihen disa qenë, pesë nga të cilët luftojnë kundër ujkut, i cili nuk dorëzohet dhe iu shpëton atyre.

Megjithatë, qentë në fillim tregohen mjaftë të guximshëm ndaj tij edhe pse ky i fundit me dinakërinë e tij, iu shpëton mbase edhe duke i frikësuar.

07/19/2018 15:45

Prifti bëhet hit me deklaratën e tij, ai thotë se ferri nuk ekziston dhe feja është biznes