Cool

Qeni me shtëpinë më luksoze që keni parë ndonjëherë

08/14/2019 14:20
nga:N S

Ky qen po e përjeton jetën e shtrenjtë!

Meqenëse moti nuk është aq i mirë, Maya mund të qëndrojë brenda shtëpisë së tij të izoluar, me ndriçim dhe nxehtësi..

Maya, qen në Irlandën Veriore, gjithashtu ka mundësi edhe të shoh peisazhin e natyrës në temperatura të ngrohta, përmes dritares që ia ka mundësuar pronari në shtëpizën e tij.

Ndiqeni videon për ta parë shtëpinë e Mayas.

Man builds his dog her own cabin

That house looks better than mine! ?Credit: Fencing Decking Specialists NI

Publiée par Daily Mail Video sur Mercredi 14 août 2019