Sporti

PSG do të shpërndajë 150 mijë maska në shoqata ​​

05/25/2020 12:30
nga:Lorik J

Si pjesë e aktiviteteve të fondacionit të tyre, PSG do të shpërndajë 150,000 maska ​​të mërkurën nëpër shoqata, duke përfshirë CNAPE, Aksioni kundër Urisë.

Që nga fillimi i krizës së koronavirusit, kampioni i Francës ka realizuar disa veprime, veçanërisht përmes Fondacionit të tyre, të tilla si dhurime financiare dhe materiale, përcjell GazetaBlic.

PSG njofton se do të shpërndajë 150,000 maska të mërkurën në disa shoqata. Midis tyre, CNAPE, federata kombëtare e shoqatave që mbështesin fëmijë, adoleshentë dhe të rritur në vështirësi, të cilët do të marrin 10,000 maska. Këto do të synojnë të mbrojnë fëmijët dhe profesionistët e përfshirë në këtë shoqatë, të cilët vendosin në zemër të veprimit të tyre mbrojtjen e fëmijëve dhe të rinjve të cenueshëm, respektimin e të drejtave të tyre, mirëqenien e tyre dhe mbështetjen për autonomia e tyre.

Shumë shoqata të tjera do të preken nga kjo shpërndarje nga Fondacioni PSG, të tilla si Aksioni kundër Urisë, i cili do të marrë 80,000 maska.

/GazetaBlic/