Lajme

Pse duhet të mësojnë fëmijët të kodojnë?

01/19/2020 15:04
nga:Y I

Të mësosh të kodosh do të thotë të mësosh një gjuhë të re! Kur bëhet fjalë për përgatitjen e fëmijës tuaj për të ardhmen, mënyra më e mirë është t’i mësojmë ata të kodojnë.

Kodimi përmirëson performancën akademike të fëmijëve, të shkruarit, kreativitetin dhe logjiken në zgjidhjen e problemeve matematikore duke i ndihmuar ata të performojnë më mirë në shkollë.

Universum Digital Academy në qytetin e Ferizajit ofron kurse 1 vjeçare të programimit, animacionit dhe robotikes për fëmijë të moshës 7-18 vjeç. Regjistrohu këtu http://tiny.cc/8bfe7y

Ti bëjmë fëmijet të kuptojnë se të mësuarit është argëtim!

Në Universum Digital Academy fëmijët inkurajohen të mësojnë në mënyrë të pavarur dhe me ritmin e tyre. Ndërsa mësojnë, fëmijët ndërtojnë mini-lojëra, zgjidhin enigma, krijojnë projekte kodimi dhe kompletojnë misione, kreativiteti është një nga aftësitë më të rëndësishme që ata mund të zhvillojnë.

Kjo është arsyeja pse fëmijët duan të mësojnë në Universum Digital Academy, pasi edhe pse ata po zotërojnë koncepte të rëndësishme të programimit, ata ndjehen sikur thjesht po luajnë një lojë!

Investoni në të ardhmen e fëmijës tuaj!

Aplikoni online përmes këtij linku http://tiny.cc/8bfe7y apo për më shumë informata për Universum Digital Academy kontakto +383 45 652 166 [email protected] ose na ndiqni në rrjete sociale në instagram apo facebook.