Fit&Sexy

Pse bien flokët gjatë vjeshtës?

10/15/2020 15:08
nga:N S

Bukuria e çdo personi është një cilësi që përcillet nëpërmjet karakterit dhe personalitetit, por edhe nga pamja e jashtme.

Një nga gjërat që bien menjëherë në sy dhe lë një përshtypje padyshim se janë flokët, për të cilat duhet një kujdes i veçantë për mirëmbajtje.

Por, me ardhjen e stinës së vjeshtës, një shqetësim i vazhdueshëm tek shumë persona është rënia e flokëve.

Sipas profesionistëve të kësaj fushe, në periudhën e vjeshtës rënia e flokëve është fiziologjike, duke krahasuar këtë gjë me rënien e gjetheve të vdekura të pemëve gjatë vjeshtës.

Pra, edhe flokët bien, sepse përsërisin ciklin e tyre të përvitshëm.

07/24/2018 07:09

Sekreti i lashtë i flokëve fantastike