Lajme

Protestë në Gjakovë (Drejtpërdrejt)

08/10/2018 11:34
nga:Gazeta Blic

Shoqëria Civile e Gjakovës në përkrahje nga Rrjeti i Grave të Kosovës marshojnë prej Parkut të Qytetit deri tek Çarshia e vogël për të kundërshtuar vrasjen e gruas 40 vjecare dhe vajzës së saj, në Brekoc të Gjakovë.

Kjo vrasje ka nxitur reagime të shumta për shkak të dështimit të institucioneve në mbrojtje të viktimës.