Cult

Promovohet libri “Masakra e Reçakut – Krim Kundër Njerëzimit”

09/14/2017 07:14
nga:M H

Sot në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani”, promovohet libri “Masakra e Reçakut – Krim Kundër Njerëzimit”.

Libri është përgatitur nga një grup autorësh edhe botohet në gjuhën shqipe dhe atë angleze nga Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës.

06/13/2018 22:56

Thaçi promovon librin e tij në Kanada